Παρελθον απο την ΑΕΚ Αρχαγγελου ο Κωστας Αμαραντος!Νεος προπονητης ο Σπυρος Μουρεχιδης!!!!

Υστερα απο δυο πολυ επιτυχημενες σεζον με την   ΑΕΚ Αρχαγγελου,ο Κωστας Αμαραντος (Μουρινιο)ειναι πλεον και τυπικα  παρελθον απο την τεχνικη ηγεσια της τοπικης ομαδας.Οι τιτλοι τελους γραφτηκαν την Τριτη 16/7 ,οταν σε συνομιλια του τεως  πλεον τεχνικου  με τον προεδρο της  ΑΕΚ, Χαιδο Θεοδωρο ,αποφασιστηκε απο κοινου ο τερματισμος της συνεργασιας τους.Αγκαθι για τη συνεχιση της συνεργασιας μεταξυ των δυο πλευρων ηταν το οικονομικο σκελος,μιας και η ομαδα της ΑΕΚ Αρχαγγελου εχει αποφασισει  τη φετινη περιοδο να ακολουθησει  σφιχτη  οικονομικη πολιτικη , με  μειωμενο μπατζετ.Επιπλεον υπηρχε και μια ακρως δελεαστικη προταση απο την ομαδα του Θριαμβου Λουρου οπου ο Αρχαγγελος δεν μπορουσε να ανταγωνιστει.

Οπως και να εχει η δουλεια ,ο Κωστας Αμαραντος ,τα 2 χρονια που εργαστηκε στον παγκο της ΑΕΚ Αρχαγγελου ,ηταν ακρως επιτυχημενος.Καταφερε να συνδιασει την “ουσια” με το “αποτελεσμα“.Ευκολες παραμονες στην κατηγορια τοσο τη σεζον 2011-2012, οσο και την περιοδο 2012-2013 ,με πορεια πρωταθλητισμου σε Β’ γυρο και Α’ γυρο αντιστοιχα.Μεγαλες νικες στο ενεργητικο του, μεταξυ αλλων  το 2-1 επι του  Κεραυνου Θεσπρωτικου(πρωταθλητη κατηγοριας),το 0-2 στη ΑΕ. Πρεβεζας(νικη σωτηρια),η νικη επι του Αμβρακικου Βονιτσας (στη Βονιτσα) με 0-2,το 1-2 μεσα στον Αρη Πρεβεζας κτλ.

Ο Κωστας Αμαραντος θα ειναι ΠΑΝΤΑ  μεσα στις καρδιες μας,σαν τον “κολλητο” μας, που  διακρινοταν  για το ηθος ,την ευγενεια ,αλλα και το φιλοτιμο του .”Κυριος” με ολη τη σημασια της λεξης , απο την αρχη της συνεργασιας μας,ως το τελος….Ο σεβασμος μας προς το προσωπο του ειναι “καθολικος!” Ειμαστε ολοι πεπεισμενοι ,πως καποια στιγμη……οι δρομοι μας θα ξανασμιξουν.

Συσσωμη  η οικογενεια της ΑΕΚ Αρχαγγελου σου ευχεται καλη επιτυχια στη νεα σου ποδοσφαιρικη “στεγη”.Ειμαστε ολοι πεπεισμενοι πως  το “εργο “σου θα ειναι ακρως επιτυχημενο!

Ο Αρχαγγελος εχει δειξει  στο προσφατο παρελθον, πως επιλεγει παντοτε μεταξυ των καλυτερων!.Μετα τον Παναγιωτη Καραμουτσο και τον Κωσταντινο Αμαραντο,τα ηνια της ομαδας παραχωρουνται “εν λευκω” ,στον “αδερφο μας” ΣΠΥΡΟ ΜΟΥΡΕΧΙΔΗ! Καλυτερη επιλογη ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ευχομαστε ολοψυχα,μεσα απο την καρδια μας,καλη δυναμη  και καλη επιτυχια !!!! Ολος ο Αρχαγγελος ειναι στο πλευρο σου και  σε στηριζει !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *