‎22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(ΠΕΡΙΟΔΟΥ 11-12)ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 5-0

Πισωγυρισμα….

Επιστροφη στις..”τραγικες” εμφανισεις για την ΑΕΚ Αρχαγγελου, καθως ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ με το βαρυ 5-0 απο την τοπικη ομαδα του Καναλακιου.

Ενα ματς ισορροπημενο μεχρι το 63′ καθως ο Αρχαγγελος στεκοταν πολυ καλα εντος αγωνιστικου χωρου,δημιουργωντας  δε  3 κλασικες ευκαιριες να ανοιξει το  σκορ.Εχοντας  δοκαρι απο Τσενικογλου Χ στο 36′ και στην εξελιξη της φασης,σουτ αουτ  του Σαρηγιαννιδη απο τα 2 μετρα!2η φαση με καλοχτυπημενο φαουλ του Τουμανιδη στο 41′ και τρομερη απεκρουση του Τζιμα .Τελος αστοχο πλασε στο 55′ απο το Σοφοπουλο Β, οταν και παλι ο τερματοφυλακας Τζιμας απεκρουσε σε κορνερ! Η αρχη του κακου ξεκινησε στο 63′ ,οταν οι γηπεδουχοι κερδισαν πεναλτι απο τον τερματοφυλακα της ΑΕΚ , Ισπογλου.Ευστοχη εκτελεση και 1-0.Η συνεχεια….απελπιστικη ,καθως οι φιλοξενουμενοι πελαγοδρομουσαν,μην εχοντας διαθεση και ζηλο στο να διεκδικησουν κατι θετικο απο το παιχνιδι.Η αδιαφορια τους τιμωρησε, καθως καταφεραν μεσα σε διαστημα 20 λεπτων ,να δεχτουν αλλα 4 τερματα! Στο 71′ το 2-0 ,3-0 στο 74′ ,4-0 στο 83 και το τελικο 5-0 στο 87!!!!

Βαρια ηττα, που ταρακουνησε τοσο τους ποδοσφαιριστες οσο και τους διοικουντες της ομαδας.Η συνεχεια ειναι δυσκολη ,καθως εχουν απομεινει μολις  8 αγωνιστικες μεχρι τη ληξη του φετινου πρωταθληματος και η ομαδα μας, εχει αναγκη απο βαθμους μιας και βρισκεται στις χαμηλες θεσεις του βαθμολογικου πινακα ,μη εχοντας εξασφαλισει την παραμονη της. Ετσι η νικη την επομενη αγωνιστικη απεναντι στο πολυ δυνατο Καλαμιτσι ,ειναι Ε-π-ι-τ-α-κ-τ-ι-κ-η !

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *