Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης στον Αρχάγγελο στη μνήμη του Θοδωρή Χάιδου

Η ΑΕΚ Αρχαγγέλου και η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013, στις 3μ.μ., στο γήπεδο του Αρχαγγέλου, στη μνήμη του Θοδωρή Χάιδου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του 1ου Ειδικού Σχολείου Πρέβεζας.

Προσκλήσεις θα διατίθενται τις επόμενες ημέρες από τα μέλη της Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη» και από την ΑΕΚ Αρχαγγέλου.

 

Θυμίζουμε το στίγμα της Π.Ο.Π. «Η Αλληλεγγύη»:

 

«Η Κρίση έχει «χτυπήσει» για τα καλά ολόκληρη τη χώρα. Στην Πρέβεζα γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά ιστοριών συμπολιτών μας που η ίδια η ζωή, τους έχει γυρίσει την πλάτη! Μια παρέα φίλων στην πόλη μας, ξεκίνησε μία ποδοσφαιρική συλλογικότητα που ονομάζεται Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Η Αλληλεγγύη».

Η «Αλληλεγγύη» διοργανώνει αγώνες ποδοσφαίρου, με σκοπό να δώσει ένα χέρι βοηθείας σε πολίτες της Πρέβεζας, αλλά και σε συνανθρώπους μας που δε στάθηκαν τόσο τυχεροί στη ζωή τους. Οι «παίκτες» της θα δίνουν αγώνες για κοινωνικούς σκοπούς, στέλνοντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει, το ποδόσφαιρο ενώνει, η μπάλα είναι ανθρωπιά.

Η κίνηση αυτή θα «ανοιχθεί» στην κοινωνία της Πρέβεζας για να μαζικοποιηθεί, καθώς η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι και αγάπη για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Η «Αλληλεγγύη» θα δίνει το χέρι σε όποιον θέλει να σηκωθεί…

Γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια θρησκεία χωρίς απίστους…».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *