26η αγωνιστικη(Α’ κατηγορια Πρεβεζας-Λευκαδας) ΑΕΚ Αρχαγγελου-Τηλυκρατης 0-3

Ευκολο απογευμα για τον πρωτοπορο της βαθμολογιας Τηλυκρατη,καθως επικρατησε στο Δημοτικο Σταδιο Αρχαγγελου “Θεοδωρος Χαϊδος” με σκορ 3-0 .Παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των γηπεδουχων η ομαδα της Λευκαδας “καθαρισε” την υποθεση νικης απο το πρωτο 30 λεπτο οταν και προηγηθηκε 2-0 με σκορερ τους Καταγη στο 25′(με κοντινο πλασε) και Δημουλια στο 27′(με φαουλ).Η ΑΕΚ αν και προσπαθησε(κυριως αμυντικα) δεν μπορεσε να φανει απειλητικη και η ηττα ηρθε απολυτως φυσιολογικα.
Στο δευτερο μερος ο ρυθμος του αγωνα επεσε αισθητα,με τις δυο ομαδες να κανουν συντηρηση δυναμεων καθως ακολουθουν παιχνιδια “τελικοι”.Το σκορ για τους φιλοξενουμενους εκλεισε στο 89′ ο Μακρυγιαννης που εκμεταλλευτηκε κακη απομακρυνση της μπαλας του τερματοφυλακα Ισπογλου.

Συνθεση ΑΕΚ Αρχαγγελου:

Ισπογλου,Γλαρος(46′ Σταυρακας),Ντεντι,Αντωνιου,Λεζος,Κουμπης,Τσενικογλου(81′ Αναστασιου),Ζησης(c),Γεωργατσελης(73’Μυριουνης),Τουμανιδης,Καναβος

Συνθεση Τηλυκρατη:

Σκιαδάς, Βρεττός(67’Θειακός), Ορφανός, Καταγής Λ,Ιασωνίδης, Καταγής Σ., Περιστέρης, Κτενάς, Γεωργάκης Ι. (72′ Μακρυγιάννης), Καταγής Γ., Δημουλιάς (79’Μπουρδούβαλης)

ΑΕΚ Αρχαγγελου inside

Απεναντι στο απολυτο φαβορι της κατηγοριας ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κερδισεις βαθμο ή βαθμους.Σου επιτρεπει ομως να κανεις πειραματισμους και να αποκτησεις εμπειριες, για τη δυσκολη συνεχεια. Μια αναμετρηση οπου η ηττα ειναι εντος προγραμματος.

Οι δυνατοτητες και οι στοχοι αυτης της ομαδας(ΑΕΚ Αρχαγγελου) ειναι ξεκαθαροι.Εισοδος στα play-out και σωτηρια μεσω αυτων.

Η κουραση και οι τραυματισμοι εκαναν ακομη πιο δυσκολη την προσπαθεια της ΑΕΚ στην αναμετρηση του Σαββατου.Στη φαρετρα του Παναγιωτη Καραμουτσιου υπηρχαν αρκετες απουσιες.Αρβανιτης,Αλεξανδρης,Νασης,Σοφοπουλος και Ευθυμιου,που θεωρουνται “βασικοι” ποδοσφαιριστες των γηπεδουχων.

Ο μεγαλος τελικος για την ΑΕΚ Αρχαγγελου θα λαβει χωρα το Σαββατο 19 Μαρτιου μεσα στο “Θεοδωρος Χαϊδος”, απεναντι στην ομαδα του Α.Ο Καρυας.Ο νικητης…εξασφαλιζει εισοδο στα play-out.Ο ηττημενος,μπλεκει!Ειναι ευκολα αντιληπτο πως η ΑΕΚ Αρχαγγελου θελει τη στηριξη ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!

aek arxagelou shma

Screenshot_2016-03-14-22-19-07

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *