1η αγωνιστικη Β’ κατηγοριας Πρεβεζας-Λευκαδας(Α’ομιλος) ΑΕΚ Αρχαγγελου-Οδυσσεας Νυδριου 2-5

Το σκορ μπορει να φανταζει βαρυ(διοτι αλλιως ειχαμε συνηθισει τα τελευταια χρονια),αλλα ειναι πραγματικα αθλος και μονο που το σωματειο καταφερε,εστω και την τελευταια στιγμη,να αγωνιστει στο πρωταθλημα,Τεραστια προσπαθεια κατεβαλε ολη η οικογενεια της ΑΕΚ Αρχαγγελου για να παραμεινει το σωματειο στο ποδοσφαιρικο χαρτη.

Οταν δεν εχεις κανει προετοιμασια(αναστολη λειτουργιας το τελευταιο διαστημα),σου λειπει ο βασικος τερματοφυλακας(αγωνιζεται κατ’αναγκη ο Σοφοπουλος Χ(αμυντικος),μενει εκτος ενας απο τους πιο ποιοτικος σου ποδοσφαιριστες(Τσενικογλου Χ) και αντιμετωπιζεις ενα απο τα φαβορι της ανοδου τοτε σιγουρα οι οιωνοι δεν ειναι υπερ σου.

Εν τουτοις η ομαδα ηταν ακρως ανταγωνιστικη(οσο το επετρεπαν οι δυναμεις της) και θα μπορουσε καλλιστα να διεκδικησει κατι καλυτερο μιας και χαθηκαν αρκετες ευκαιριες για περισσοτερα τερματα.Η συνεχεια θα ειναι αντιστοφως αναλογη καθως το σωματειο εχει ενισχυθει με ποιοτικους ποδοσφαιριστες.Ερχονται καλυτερες μερες…..

Για την ιστορια τα τερματα της ΑΕΚ πετυχαν οι Καναβος Θ στο 23′(μειωσε σε 1-2) και Κωστας Α στο 57′ με εκτελεση φαουλ(μειωσε σε 2-4)

Συνθεση ΑΕΚ Αρχαγγελου:

Σοφοπουλος,Αρβανιτης,Ζησης,Σοφοπουλος,Α,Ζερης,Κωστας,
Σιωρης(76’Νακας),Γκουργκουλης(53’Μυριουνης),Σμυρης,Καναβος,Σταυρακας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *